Фирми за почистване на мазета и тавани с изнасяне на отпадъци

Чували сте за Фирми за почистване на мазета и тавани с изнасяне на отпадъци, но не сте предполагали, че и на вас може да ви потрябват техните услуги. Кога се налага това, вижте сега:

С годините в мазетата се трупат всякакъв вид ненужни и стари вещи. Те се оставят там уж временно и за малко, докато не бъдат затрупани с други безполезни вещи. И така, много често отпадъците и боклука останали след ремонт, задръстват частните терени.

Фирми за почистване на мазета и тавани с изнасяне на отпадъци

Сред излишния боклук са: ламинат, стар паркет, не използвани чували с фасадекор, гипс, цимент, кофи с латекс и блажна боя, смес за замазки, дори стари мебели и дограми.

В не малко от случаите по мазетата се прибират и съхраняват и лесно запалими смеси и разтвори. Това от своя страна води до голям риск и опасност от появата на пожари. Ето защо, почистването на тавани и мазета от боклуци е добра услуга, предлагана от фирми за почистване на мазета и тавани. Това е чудесна инвестиция, която гарантира едновременно да имате чисто помещение, което отново да ползвате за лични нужди и своя сигурност.

Дори, ако оставите настрана тежките и трудни за изнасяне строителни отпадъци, в мазетата много пъти е пълно с всякакви други отломки, стари мебели и всякакви боклуци. Почти винаги, такива се оказват неприятни и трудни за изнасяне. Най-често това е престояла с години зимнина отдавна негодна за употреба вещ, предмети и какво ли още не. Много пъти става дума за кашони и чували стари книги, унищожени от прах, влагата, мухъл или мръсотията. Такива отдавна не могат да бъдат за нищо повече използвани и се налага тяхното изхвърляне.

Какво правят фирмите за почистване на мазета и тавани с изнасяне на отпадъци

Когато се свържете със Smetishte.com, първата им работа ще е да изпратят екип на оглед. Той ще прецени, колко време ще отнеме почистването на мазета или тавани и каква бригада да подготвим.

След това ще уточнят за вас удобни ден и час, в които хамалите ще дойдат и ще разчистят мазето от непотребните боклуци.

На адрес: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte може да си наемете екипи които да разчистят общите помещения на мазета и тавани в случай, че живеете в кооперация на столицата. Опитът показва, че общите терени, коридорите на мазетата и таваните, често се използват за складиране на стари вещи. Това прави труден процеса сложен, а понякога и невъзможен до самите помещения.

Най-често услугата по почистване и изнасяне върви в комплект с извозване на боклуците

И тук, това е съвсем разбираемо. Няма как да оставите битовите или строителни боклуци до кофите. Те ще натоварят боклуците от мазето Ви в специален бус, ван или камион. От фирмата може да използват и контейнер за изнасянето им, след което ще ги извозят до депо, където ще ги изхвърлят.

Scroll to Top