Цветови комбинации на офис мебели геномакс

Някои цветови комбинации на офис мебели геномакс в съчетание със стени и подове може да видите тук!

Изберете от класическо и бяло до смели цветове и стъкло за своите офис мебели геномакс.

Замисляли ли сте се как ще изглежда офисът в различни цветове, в съчетанието на мебели със стени и подове?

Ако имате малка стая за 5 работни места с прави маси и на тези пропорции се налага да добавите малко мебели, какво ще сторите. Предлагаме ви няколко цветови комбинации от тъмни и светли стени и ламинат. Като цяло може да избирате безкрайно различни цветове. И така, например, напоследък модерен цвят е бял в съчетание с метални крака. Те се срещат и най-много по снимките са офис обзавеждане. Ако имате нови идеи или достойни комбинации, може би дори сменете самите мебели за други, тази статия може да ви е от голяма полза.

 1. Бели маси с бели метални крака. Тъмен под. Стените са от бяла тухла

Самите бели мебели изглеждат много тежко и стилно. Тук е много важно да изберете или по-точно да разредите с различни цветни компоненти, например място за цвета или фирменото лого. Белите стени са твърде много, но изглеждат много леки и живи, а контрастът с пода е класическо бяло върху почти черно.

 1. Бели маси с бели метални крака. Подът е сив. Стените са от бяла тухла

Тук офисът вече е доста светъл. Контрастът вече е по-малък, отколкото в предното съчетание, много чист и директен. Може би ще ви заприлича на лекарски кабинет или фармацевтична компания. Много често такива мебели се показват в научнофантастични филми, корпорации на бъдещето.

 1. Бели маси с бели метални крака. Тъмен под. Стените са кафяви

В тъмен, офис има бели мебели. Това не е от история на ужасите, това е от живота. Такъв офис има право да съществува. Нека тъмните тонове на стените и пода намаляват офиса, но представете си какъв ефект ще има това върху посетителите. Първото правило на рекламата е да привлечете вниманието към себе си.

 1. Бели маси с метални крака. Подът е бежов. Стените са светлозелени

Ако разредите офис мебели от всякакъв цвят с тъмно зелено, тогава всичко изглежда добре. Има много серии мебели с аксесоари в маслинени, светло зелени цветове, които изглеждат хармонично. Ще е приятно да се работи в такъв офис. Пример за светли мебели в светъл офис има много.

 1. Маси пепел-шимо цвят. Подът е сив. Стените са от бяла тухла

Това вече е класическият цвят на облицовката на масата с ясно подчертан цвят на дърво. Има доста фирми, които обзавеждат офис мебели геномакс в точно този цвят на обзавеждането. Поне това е доказано през годините, в работна обстановка. Не разсейва, не заслепява, самото нещо, за да работи и да не се разсейва. Стените и пода се вписват доста добре.

 1. Маси пепел-шимо цвят. Подът е тъмен. Стените са от бяла тухла

В сравнение с горната подредба, тази опция е по-малко успешна, оказва се три различни цвята, ако преброите столовете, тогава 4.

 1. Цвят на масите пепел-шим. Тъмен под и тъмни стени

Тук офисът става доста тъмен и стеснява пространството, дори изглежда, че няма достатъчно място. Но има едно голямо „НО“! Тази опция е идеална, ако компанията се занимава с класически видове бизнес. Адвокатска кантора, кабинет на психолог, обикновен кабинет на голям шеф. Ако поставите още един мек диван и маса всичко пасва идеално. Много е интимно и уютно, в офиси, където тъмните цветове се съчетават с класическия цвят на масите.

 1. Маси Череша. Подът е череша ламинат. Стените са зеленикави

Този стил на офиса е много класически. Този цвят, череша е най-популярен след 2000 година насам. В днешно време, поради наличието на различни цветове и материали, все повече компании се опитват да направят по-видим офиса, подходящ преди всичко за бизнес, затова и избират за свои цвят в обзавеждането череша.

 1. Тъмни маси – Венге. Подът е сив. Стените са от бяла тухла

В този дизайн вече тъмните маси контрастират със светлата настройка, за разлика от 7-ма опция. Между другото, в много серии мебели има опции за комбиниране на цветовете Wenge и Grey. Така се вписват много добре.

 1. Стъклени маси. Подът е бежов линолеум. Стените са бежови тапети

Много смели решения за стъклени маси. Тази опция се използва много рядко и главно е само по поръчка. Страхотна екзотика, но как да се запомни. Отличен пример за реално, обзаведени са офиси с червени аксесоари: светли мебели червени столове.

 1. Сини и зелени маси

Тази опция е добра за показване, за изпъкване, но не и да се работи дълго време. Твърде ярките цветове са разсейващи и по-трудни за фокусиране. Като алтернатива, използват се в онези офиси, където няма постоянна работа, а се престоява за известно време, конферентни зали, чакални и т.н. Може да се постави в детски заведения, отново ярки цветове, които разпръскват вниманието. Не за дълго. Ако сте директор, тогава помислете за цветовата комбинация на офис мебели геномакс. Това ще ви даде дивиденти в бъдеще, под формата на весели, готови за работа служители.

Scroll to Top