Морският стил в дрехите – тенденция на пролетния и летния сезон

Облеклото в морски стил винаги е популярно, особено при младите. Този стил привлича с романтизма си, навява някакво пакостно вдъхновение, присъщо на морските завоеватели. Модните тенденции в изминалите години са направили свои собствени промени в морския стил и затова сега са още по-привлекателни.

Морският стил в дрехите е задължителна тенденция на пролетния и летния сезон

През пролетно-летния сезон морският стил заема специално място. Той се превръща в един от водещите стилове в произведенията на модерните дизайнери на дрехи. Сред голямото разнообразие модели можете да изберете каквото и да е облекло в стил, което ще бъде подходящо в природата, у дома и на тържествено събитие.

Облеклото в морски стил поставя акцент върху символиката, изисква внимание и по цвят и модел. То остава „на повърхността“ традиционната синя и бяла лента. Много добре се вписва в морската тема цветове на червени нюанси. Тези цветове, избрани за символите под формата на златни, сребърни и жълти копчета, котви, вериги и ивици, сега оцветяват лентите от плат. Комбинацията от бели и черни цветове, нюанси сиви и бежови цветове подчертават, определена страна или национални традиции. Лентите от тъкани за дрехи от морски тип могат да бъдат както надлъжни, така и напречни. Външното облекло също не остава пренебрегнато от влиянието на морския стил.

Шалът от черна тъкан с метални крепежни елементи отразява перфектно посоката на стил. Красива версия на морския стил също е и в пелерина от два цвята, например: черно и бяло. Синият дъждобран или тъмночервеният дъждобран изглеждат много красиво. Дължината варира. Ако използвате красиви колани с ярки цветове, можете да постигнете прилика с Висшата мода.

Стилът остава непроменен. Разликите засягат дължината на ръкава, силуета, материала. Якетата са перфектно съчетани с поли и панталони, рокли и блузи. Що се отнася до роклите в този стил, фигурата и целта са важни. Слабите момиче ще изглежда страхотно в рокли морски стил. Правите рокли ще скрият проблемните зони.

Морският стил в дрехите е задължителна тенденция на пролетния и летния сезон

Изборът на рокли в морския стил е много голям. В такива рокли ще изглеждате страхотно както на работа, така и на почивка.

Scroll to Top