Как да измерите перфектна височина за ток на обувката

Искате да знаете каква обувка с ток да изберете, какъв модел и каква височина на извивка, ток и пета.

Има лесен трик, които да ви помогне да измерите перфектната височина на петата за вас. Преди да започнете, може да се нуждаете от приятел, който да ви помогне с тези измервания. Чрез измерване на ъгъла, по който естествено краката искат да почиват, ще може най-накрая да намерите перфектната височина на петата! Съчетайте с пола или рокля:  http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-в-черно-бяло-и-червено-с-ши.

  • Извадете обувките си и седнете на обикновен стол с добра поза. Уверете се, че столът е с плоска седалка и че удобно, сте настанили гърба.
  • Повдигнете единия крак нагоре, така че да се разтяга в права линия ред. Оставете другия крак надолу и удобно да лежи на земята.
  • С разширения крака, отпуснете крака и глезена. Може да откриете, че предната част на крака ви пада малко (това означава, че ще бъдете по-удобни във високите токчета), или може да откриете, че те остават изправени (това означава, че ще бъдете по-удобни в плоските обувки). Вижте малко инфо за това и на адрес: http://zanyatie.com/2017/09/18/как-да-изберете-точната-височина-на-об.
  • За да измерите точната височина на вашата перфектна пета, нарисувайте невидима права линия от пелерния край до мястото, където завършва петата. Тази линия ще създаде ъгъл. Линията, която ще затвори ъгъла, е разстоянието между края на невидимата линия и петата ви. Дължината на тази линия също е вашата идеална височина и височината на тока. Разберете и за: http://2more.eu/2017/09/15/основният-гардероб-на-мъжете-как-да-съ.

Scroll to Top