Особености на модата 2017-2018

Мода е насочена към подчертаване женствеността. Тя може да проследи гъвкавост и дръзки силуети, класически неща, лесни да се комбинират със стил.

Силуетите са подчертавани, чрез техните предимствата и създават мека – нежност и лекота. Сред щампите се открояват предимно флорални и зебра. Буйни, луксозни, огромни или ярки цветове шарят по модните подиуми по света – http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/решението-на-въпроса-какво-да-облека.

В допълнение към всичко това са различните цветове и размери, авангардни и абстрактни. Сред най-популярните материали са кадифе, туид и деним, с различни ефекти (метални, лъскави и пр).

Козината ще присъства във всичко, включително рокли и дори панталони. Палтата са красиви къси или в А-линия. Ръкавите са основно три четвърти, или дори без ръкави. От всяка дреха струи хармония и елегантност. Този стил съчетава класически нарязани и спортни елементи.

лято 2017

През лятото макси роклите са в полупрозрачни материи, великолепни и многопластови. Дантела или мрежа и отворен гръб, прилепнали облекла към женските силуети, всичко това навява в новия сезон.

есен 2017-2018

Есента иска да бъде отворена за промяна. Това е времето на ботушите и модели от велур, кожа, еко кожа, допълнени с катарами и презрамки с необичайна форма и височина на тока ще красят и топлят краката на дамите.

Основните цветове по модните ревюта са синьо, пастелно синьо, лавандула, ярко оранжево, жълто и коняк. Водещ цвят си остава червеният, дори в допълнителни връхни дрехи.

Сред стиловете се отличават урбанистичния и минимализмът. 2018 ви позволява да експериментирате не само със стилове, материали, но дори цвят и текстура.

Scroll to Top