Дневна с морски привкус и елементи

Дневната стаята, в която ние се срещаме с приятели, роднини и семейството е място за уединение и спокойствие. Поради това, подредбата й трябва да се приеме по-отговорно.

Подходящ за края на пролетта и началото на лятото е морският стил на обзавеждане и аранжиране.

Този стил в интериора на вашия хол ще бъде най-добрият дисплей, създаващ чувство за естетика и художествен вкус.

Типично и за този стил, както във всеки друг се иска известна последователност и релаксиращ ефект. Това ще е най-благоприятно и за след дълъг ден на работа, както и характерна топлина в домакинството, дори в студа на зимата.

Преди да научите как да аранжирате дневната си с морски привкус, ви предлагам да разберете за полезни фирми с услуги по:

Сонда за вода: EVROSONDA.COM

Почистване на апартамент, жилище: EVRO5.COM

Почистване на мазета и тавани: DEPO.BG

Ако основната част от довършителните работи е направено, то значи е време да се заложи на мебелите. И най-вече аксесоари. И тогава ще се притекат на помощ познатите декоративни възглавници с формата на звезди, както и текстил, рамка с образа на кораловите рифове.

Между другото, една красива и уникална калъфка за възглавница, може да създадете и сами със собствените си ръце; Ако харесвате риби, делфини, морската бездна синева. Всичко това може да бъде красива бродерия върху калъфката или апликация само съшита с нея.

Ако сте готови за подобни аранжировки, то може да разучите и за аквариум в интериора с истински живи рибки. Този детайл може да бъде много полезен, за цялостната концепция и ще даде на стаята оживена динамика;

За съхранение можете да използвате с дърворезба по рафтове, кошници, куфари; В новия интериор може да живеят различни екзотични растения във вази; Ако мястото позволява, украсата може да преобладава и по стените. Такава може да се изразява в стара рибарска мрежа, гребла и пр.

При избора на материали с привкус на „живот“ за декориране акцентът може да пада върху лоза, бамбук или слама;

Върху масичката за кафе, може да сложите френските винени кани; Камъчета и декоративни миди, раковини, рачета (събрани от брега на морето) и други елементи, които могат да бъдат поставени под стъклото и по рафтове. Изборът интериорен дизайн във величествен морски стил се ползва с умереност и творчески импулси.

Бъдете внимателни с тъмносините и ултрамарин цветове. Например, боядисването на стените в този тон, може да направи стаята по-тъмна или мрачна. Тогава дори белите и ярки аксесоари и подови настилки няма да могат да я спасят.

Умелото спазване на всички правила и воденето по интуицията, ще създаде отличен интериорен дизайн, дори и без помощта на професионалист!

Scroll to Top