Вещите в интериора на дома – кога и как да изхвърляме

Вещите, които придобиваме за жилищата си, трябва да подхождат на нашия характер, ежедневни навици и привички. С всяко нарушаване на това правило, всяко дословно заимстване или увеличение към по-представителни, вещи ни отвежда към отстраняване на онези от тях, които вече нямат място в пространствата на дома ни.

Едни или други предмети изхвърляме от домовете, защото смятаме вече за недостатъчно представителни, за остарели или изхабени. Понякога самото придобиване на по-нова вещ н кара да бъдем безсърдечни към старите неща. Образът на дома ни все пак се крие в подредбата на реда в дома. Такъв със сигурност е пътят към несполуката, към жилище което не носи топлина. Ето, защо е важно да се прави периодично почистване на мазета и тавани, килери, гаражи и складови помещения, в които събираме най-много стари вещи.

Научете повече за фирма, която извозва стари неща на сметище: http://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Жилищният интериор не е място за демонстрация на материално благополучие. Той е зона за благоденствие и комфорт, по начина, по който на нас самите ни харесва. Ето, защо другата важна стъпка, която трябва да предприемем е организиране на реда, интериора и дори след ремонтното почистване (когато е имало такова). За това посетете страницата: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82.

Вещите са част о домовете ни, но и не бива да се прекалява с тях. Интериорът е място, където може да витае чар и топлина, затворени в малка зона. Може да има старо кресло или диван, плетива, бродерии или картина, която да пресъздават или да ни отпращат към нещо от миналото, но да се съчетават с останалия интериор.

С неподправената си топлота от миналото, една стара мебел може да маркира настоящето, да подчертава нашия път в личните пространства на жилищата. Ето, как да се отървете от една стара мебел с помощта на фирма: http://fori.eu/izhvarlyane-na-divan-v-sofiya-chicho-fori.

 Изграждайки прецизно интериора в съчетание между стари и нови вещи, той може да гали погледа, да маркира кръстовища, да подчертава личното пространство.

Големите комплекти мебели ни предлагат най-малки възможности за лична изява. Такива може да са модели, качество, стилове, индивидуализирани в по-голяма или по-малка степен.

И като основно правило в избора и подредбата на вещите си остава правилото те да подхождат на характера ни. Само тогава ще са в пълен синхрон  помежду си.

Scroll to Top