Благоприятното въздействие от цветове в работния процес

Китайски класически учения на Фън Шуй традиционен за народа на Китай дава възможността да се коригира организацията на жилищните площи за целите на благоприятен ефект върху жизненоважни човешки ресурси. Накратко, това е наука, как да се обградите с хармония и свободна творческа енергия.

Хората погрешно са склонни да приписват на това учение магически свойства. Въпреки това, не съществува магия. Както във всяка друга наука, правилата на фън шуй просто са наясно и знаят как работят нещата. В края на краищата, фън шуй работи навсякъде, където има хора. Например, в офиса. Ако ви трябва товарене с камион на стари мебели, вижте тук: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8.

На север, юг, изток или запад – топ въпросите, които вълнуват всички:

Колко често вие и вашите колеги се сблъсквате с необясним застой в делата или с лошо здраве на работното място? Хората просто „не могат да работят“, защото стагнацията на положителна енергия на работното място е много силна. Тази фирма: http://obshtini.com/stari-mebeli-obshtina-varna, извозва мебели в региона на Варна.

Какво да се прави? Обърнете се към фън шуй. Ако си позволите ремонт, настройка или преместване в друг офис може да използвате древната наука.

На помощ може да се притече оживеният енергиен източник: растенията. Научете как да използвате цветя и дървета, за да подобрят ефективността на хората.

Определете как е разположена сградата, в която работите. Ако местоположението на юг или запад, показва елементите, покровители са дърво и пожар. В този случай, Фън шуй в офиса ще донесе зелени растения с големи листа в големи саксии. Между другото, в този случай, може дори да се отгледа едно дърво в офиса на Фън Шуй. Хамали може да наемете и на телефони за контакт от тук: http://hamalski.com/firma-za-premestvane-radoslav-hamalski-0888-300-500.

Североизток и югозапад защитава Земята. Поради това броят на дървета и цветя трябва да бъдат сведени до минимум. Това може да се ограничи до малки растения на входа на самата сграда.

Scroll to Top