Пътеводител с предимствата и недостатъците на едно преместване

При наемане на нов дом местенето може да бъде изпълнено с клопки, ако не сте внимателни. Следното ръководство с надеждна евтина компания за самостоятелно съхранение, предлага основни съвети, за да ви помогне да се гарантира вашия имот под наем и това, е цялото преместване минава гладко. Потърсете фирма за извозване и почистване на апартаменти.

Изясняване на бюджета

Първото правило в успешното отдаване под наем е да се изясни максималният бюджет, които можете да прекарате месечно под наем. Най-добре е да определите цената, която искате да платите и второ, най-високата цена на доходите, която ще позволи да направите тази маневра. Ако имате късмет, ще се намерите подходящ, очарователен имот в рамките на първата цена обаче може да се наложи да се простирате по-високо към втората бюджетна сума, ако вашите очаквания се окажат нереалистични по отношение на цените на имотите в района ще ви се иска да живеете.

Напишете си домашното

След като знаете месечния бюджет под наем, можете да филтрирате съответно вашите онлайн търсения. Имайте предвид, че един добър имот е с просторна, удобна локация, в добро състояние.

Допълнителните разходи

В допълнение към месечната такса под наем, направете бюджет за допълнителни такси, събирани от агенти по недвижими имоти и / или собственик на земята. Повечето имоти под наем изискват депозит за най-малко един месец. Някои агенти изготвят договори и за подновяване на договора, след уговорения срок за наем.

Когато нещата са предвидени, всички вашите вещи ще се вписват добре и в новия дом – в този случай ще трябва ежемесечно самостоятелно съхранение решение. Разберете за цените по извозване на стари мебели.

Складова наличност

Друг труден момент, но важна част от документацията е описа. Бъдете сигурни, че всичко ще мине добре и без щети. Това е най-честата причина за спорове, така че е добра идея да се правят снимки на всички сиви зони, за да бъдете сигурни, че не сте оградено в нелоялни служители и неправилно извършени ремонти.

Поддръжка на имота

Това също е от съществено значение, за да се изгладят точно там, където отговорностите лъжат, когато става въпрос за поддръжка на имота. Например, имате ли да се получи разрешение от агенцията или наемодател и използвате предпочитаните от тях доставчици, когато са необходими за поддръжка или поправки, или тя е до вас, за да вървим напред и да намерят доставчици?

Също така, не забравяйте, че белите стоки като пералня и хладилник са в добро състояние, когато се прави оглед.

Проучете нещата за всички видове услуги, които са ви необходими и планирайте вашето местене.

Scroll to Top