Полезни съвети за спестяване на пространство, когато се движите

Опаковайте, опаковайте, опаковайте! Това са трите неща, от които всеки се нуждае, когато трябва да се мести в ново жилище или прави ремонт.

Когато се движите, опаковането ефективно ви служи в множество области, запазвайки неща стабилни и намалява броя на пътуванията. Спестява време и пари, когато това е необходимо. Това също така може да ви спести разходи, като наемете камион под наем. Използвайте тези полезни съвети, за да получите всичко, което може в органичното пространство.

Сортиране и дарение

Запазване на пространство за това, което наистина има значение за вас. Сега е момента, в който може да дарявате или продавате всичко останало, което е годно за експлоатация. Освен ако не е нещо, което е сезонен продукт или има сантиментална стойност, златното правило е да се възползвате в най-малко шест месеца. Някои изключения могат да се прилагат, като книги или препратки и ще бъде разумно да се инвестира в цифрови копия, когато те са на разположение. Ако ще се движите, не забравяйте, че този процес може да отнеме известно време. Започнете веднага след като сте направили план.

Сортирайте вашия шкаф. Извадете всички излишни неща от него, сортирайте ненужни документи, които съдържат лична информация. Намалете риска от кражба на самоличност.

Използвайте вашите дрехи и кърпи като опаковъчен материал.

Няма нужда да се харчат много пари за опаковки и други материали, след като имате в изобилие дрехи и кърпите, които добре защитават голяма част от това, което притежавате.

Предмети като одеяла могат да отидат в обикновена стара торби за боклук и да запълнят кътчета различни размери кутии в които помествате всички излишни неща. Направете и демонтаж с майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM.

Някои елементи в дома, обикновено са поставени хоризонтално, като вашите матраци. Внимавайте с електроуредите, при които има опасност за електрически удар. Бъдете внимателни и намерете фирма по извозване на стари електроуреди. Такава на разположение е FORI.EU.

Използвайте тези съвети, в комбинация с добри списъци и цветово кодиране, за да планирате всеки ваш ход, дори по-гладко с намаляване на разходите и щетите.

Scroll to Top