Как да пишем привличащи вниманието и-мейли

Един добър имейл може да бъде сюжетната линия и ключ за повече вниманието и перспектива. Колкото повече абонати, толкова по-често ще предлагат и търсят продукти, услуги или уеб сайт. Ето четири неща, които трябва да имате предвид, за да напишете имейл, които да се получава, отваря и чете. Ако имате нужда от seo оптимизация и реклама, потърсете си квалифициран екип.  

Ето няколко насоки, с които да направим своите заглавия по-властни:

Поставете се на мястото на читателя

Въпреки че има много променливи, най-важното е, че сюжетната линия се нуждае, от това да бъде харесана. С други думи, сюжетната линия се нуждае, от предизвикателство, емоция, подтикване.

Направете своята тема интересна

За да получите имейл отвори на сюжетната линия трябва да се събуди любопитството на читателя. Има прекалено много имейли, които ежедневно се борят за вниманието на хората. Бъдете различни и заинтригувайте със заглавия като например: „Спечелете повече почивка за по-малко пари“ или: „Какво убива вашата морава?“ Направете своя бизнес с подпис в и-мейла. Така имейла се идентифицира с вашия бизнес.

Апел към емоциите

Въпреки, че повечето хората мислят за своите решения логично, емоцията обикновено играе важна роля. Това е особено вярно, когато решението е свързано с това кой имейл да се отвори в пощенска кутия и кой да изтриете, или кой да пратите за СПАМ. Когато времето е проблем, а това е почти винаги може да предизвиквате емоции.

Ето и някои от най-често срещаните емоционални насоки:

Избягване

принадлежащ

Конкурентоспособност / фукане

Удобство / простота

любопитство

Его аксесоар

Изключителност

страх

финансова печалба

Финансова загуба

Вина

Индулгенция / лично удовлетворение

Сила

Потребности

Спокойствие

Недостиг

Самоусъвършенстване

Социално влияние (социални доказателство)

Намаляване на стреса

Способност

Доверие

Стойност

Намерете начин да включите някои думи, които предизвикват емоции, свързани с вашия предмет. Така скоростта на вашия отговор, ще се подобри.

Дръжте линията на предмет

Целта на сюжетната линия не винаги се показва в пощенската кутия на получателя. По-малкият екрана на лицето се използва, за да прочетете пощата си, в най-малко думи. По този начин, ако линията предмет казва: „Нашата нова терапия за болки в гърба убива необходимостта на пациента за лекарства“ това, което читателят може да види, е: „Нашата нова терапия болки в гърба убива…“

Така че, постави важни думи в началото на вашия обект. Така е и в сео оптимизация на изработени сайтове, за която непременно потърсете експерт!

Scroll to Top