Топ съвети да сте по-организирани в новата година

Всяка Нова година е един нов шанс и възможност за всеки един от нас да започне отначало. Набелязването на нови цели, кара усилията ни да са по-целеустремени, да се учим от грешките си и да работим за постигане на нашите цели, да подобряваме всеки нов аспект. Това прави нови резолюциите с всяка изминала година, а ако погледнем назад към миналата, най-вероятно е направил нещата по-късно, които са били в план-графика за миналата година.

Ако сте планували покупка на нова къща, преместване, ремонт или почистване и засаждане на двор, не се отказвайте от идеите си. Потърсете си фирма за почистване на апартамент, която да ви помогне в това или друго начинание – извозване на електроуреди.

Уверете се, че наистина искате да промените и да направите нещо за себе си.

Повечето хора правят грешката, определящи резолюции вследствие на други хора или просто оставят нещата за по-натам. Няма съмнение, че отказването от цигарите е добра резолюция, но преди да вземете това решение за целта си за новата година направете, действително онова, което трябва, а именно подгответе се с мисълта, че ще откажете пушенето. Ако не сте в правилната нагласа, че няма смисъл да го правите. По същия начин стои и въпросът, ако искате да правите голям ремонт. Изброяването на всички „добри“ неща, които искате да направите тази година и това дали наистина сте готови да работите върху въпроса.

Пробив с всичко малки стъпки

Да предположим, че искате да отслабнете тази година. Без съмнение тази резолюция е валидна и може да се възползвате, но трябва да разделите на малки стъпки, за да я постигнете. Преди всичко трябва да се реши колко точно трябва да губите от теглото. Поставянето на редица въпроси ще ви помогне да визуализирате напредък.

По същия начин стои и въпроса с преобразяването на задния двор. Ако до сега не сте правили нищо по него и бурени и дива растителност са го превърнали в джунгла не губете кураж. Просто настроите нагласата си позитивно и започнете стъпка по стъпка. Лесно може да се обърнете и към специалисти за почистване на дворове.

Разрушаване на проектите надолу ще ви даде реални, постижими цели да работите и следователно да подобрите шансовете за постигането им.

Вземете помощ от приятели и семейство

След като сте решили да преобразите дома и да изхвърлите всички стари неща, не пречи да разберете и къде има сметище за мебели, отпадъци. Една част от нещата може да дарите или да подарите, но не забравяйте, че фирма ще ви трябва и за голямото извозване. Намерете си камион и прекарайте всички непотребни неща.

Искате да постигнете много големи неща през тази година и да създадете план за тях. Значи е време да кажете на най-близките, приятели и членове на семейството за него. Много е важно, да имате цялата помощ и да вземате на сериозно в бъдеще. Разберете още как да планирате извозване на стари мебели.

Не забравяйте, че определяне на резолюции за Новата година е важна, но трябва да бъдете реалистични, полезно за вас и лесно за постигане е планът, който работи.

Scroll to Top