Модерните кейсове за мобилни телефони

Както технологиите еволюират, така се получава и с калъфи, кейсове и протектори – армията за всяко мобилно преносимо устройство. И ако все още не сте си набавили най-новата версия за защита, то научете сега повече за кейсове за телефони самсунг и откъде да планирате в близко бъдеще нов калъф на за телефона си:

Мобилен телефон тип чорап

Може би най-основния тип на покритието за мобилен телефон е телефон чорап. Те са направени в различни размери и от различни материали. Независимо от размера на най-тясно се вписва конкретен телефонен обикновено са предназначени единствено за даденото специално устройство. Въпреки това, един размер на мобилен телефон чорап може да бъде предлагани и за много различни други модели телефони.

Ето и Как да се възползваме:

Тези кейсове за мобилни телефони тип чорапи често са леки и свободни за монтаж. Те са в състояние да предложат на телефона само най-основно ниво на защита. Когато мобилният телефон не е подходящ, те могат да увеличат риска от увреждане на телефона и той да се изплъзне от чорапа. Значителен недостатък на чорап дизайнът е, че телефонът трябва бъде отстранен, за да се използват Това означава, че по време на използването му телефонът е уязвим на повреди. Непрекъснато премахване и подмяна на телефона от чорапа може да предизвика незначителни износване на екрана. Сред основните предимства на мобилните телефонни чорапи над други видове покритие са, че те са евтини и често се предлагат в широка гама от цветове.

Мобилен телефон тип тефтер

По-добри монтажни версии на дизайн за кейс на мобилни телефони са тефтерите. Те са изработени от кожа, обикновено естествени и устойчиви материали. Тези модели не изискват сваляне при всяко ползване и гарантират оптимална защита. Имат много делово излъчване и затова са подходящи за бизнесмени, мениджъри и хора със стил. Недостатъкът им е, че правят мобилното устройство по-обемно и тежко.

Силиконови калъфи за мобилни телефони

Това е най-популярната гама кейсове. Тя се ползва за ежедневието и от всякакви възрасти. Практични, лесни за носене и дори не променят визията на устройството. Много достъпни са и по джоба на всеки. Има ги в голямо разнообразие. Недостатъкът им е, че изискват повече допълнителна защита на стъклото, която се състои в протектор.

Scroll to Top