Погрижете се за матрак и спални чаршафи, за да се погрижат и те за вас

Знаете ли, че съвместимост между мръсни чорапи и спалното помещение не може да има. Както не може да ползвате стар матрак, които е изживял живота си. Всичко това по една или друга форма ще повлияе на качеството на съня и здравето ви. Ето, защо погрижете се за мястото, на което спите, за да ви се отблагодари подобаващо:

Когато се изпира в перални, петната се отстраняват много лесно.

Гладенето за тези комплекти също не е проблем.

С избора на комплекта спално на американ (с надпис: „100% памук“), може да бъдете сигурни, че нито един от членовете на вашето семейство няма да има алергии, тъй като той е естествен бельо и с доказани качества.

Материята на естествена тъкан перфектно запазва топлината и абсорбира влагата лесно, така че в леглото ще се чувствате много удобно, а сънят с качествен матрак ще е истинско удоволствие.

Грижа легла на американ

За да се запази в продължение на много години качеството на тъкани и ярки цветове е необходимо да се придържате към основни правила на плата, полагайки нужните грижи:

Измиването се извършва в температурен не по-висока от четиридесет градуса по Целзий;

Преди да хвърлите дрехите в пералнята, ги обърнете отвътре навън;

За да запазите картината и цвета на материите, никога не оставяйте комплектите спално бельо да изсъхнат на пряка слънчева светлина;

Избирайте не прекалено сухо пране;

Може да имате набор от добре изгладена чаршафи, ако гладите още докато са влажни.

Гладенето, трябва да става от вътрешната страна – за трайност на цвета.

Спално бельо от тъкани американ е лукс, който е според портфейла на всяко семейство.

Scroll to Top