Какво ще ви струва един полет

Претеглете това, което си заслужава като време и умора, когато решавате кои чартърни полети

да поръчате. По-евтини полети не могат да предложат най-прекия път, така че ще трябва фактор в момента и потенциал на неудобството на междинно кацане. И по кое време ще може да стигнете? Ако това е ранен старт на деня, малко трудно ще е да се настаните веднага в хотела си. В такъв случай може да се наложи да потърсите съхранение на багажа си или шкафче на гарата.

Друг вариант е да носите багажа си с вас из целия град, докато настъпи време за настаняване. Таксата за багажно няма да се стори голяма в случаи, че имате обемен товар. Ако разполагате с една чанта ръчен багаж или раница, разходка и комуникация из града ще е възможна.

Ако често се налага да летите със самолет, то навярно вече знаете някои трикове и тактики как да направите полета по-приятен и как да купувате най-евтините полети. Такива се предлагат в почти пикови часове: това означава рано сутрин или много късно през нощта. Реално това е времето, когато няма много желаещи да пътуват или го правят заради по-ниските цени на билети.

Друг начин да спестите от пътуването със самолет е като използвате нощния полет. По време на него може да поспите и така няма да се налага да плащате допълнително за хотел и нощувки.

Може да направите някои спестявания от такси на самото летище, но всичко спрямо тях е съобразно индивидуалните нужди. Тук са такси за тоалетна, такси за багаж, такси за различни допълнителни услуги и пр.

Когато сте икономисали от някои разходи, плюс намалена цена на билет може да се насладите на плануваната почивка на един уикенд. За всички подробности около полети е най-добре да се информирате в интернет.

Scroll to Top