Как да бъдете наети в Блогинг индустрията

Сега, след като сте решили да имате кариера, нека бъдем реалисти. Има една наука, или процес, който прави един блогър. Преди да сте започнали динамична професионална блогова кариера, научете повече за: изработка на сайтове.

Кой сте вие? Каква е вашата публика? Дали вашия блог се фокусира върху женски съвети или просто как се оцелява в CEO, ще трябва да насочите блога си към определена идентичност.

Дневникът на сайтове, които наемат искат да знаят какво сте и как могат да използват вашия материал. Те също искат да знаят, че имате определено ниво ноу-хау на вашия обект.

Идентифицирайте се: вашата ниша, вашия пазар и определена тема.

Подобряване на уменията за писане – малко ще са онези, които биха се задържали на страниците на един блог, ако там е пълно с правописни грешки, от които почти и дума не може да се долови.

Вашето онлайн присъствие

Работодателят ще иска да бъде сигурен, че вече сте известен в интернет, преди да ви наеме. Как сте взаимодействали или в мрежа с други сайтове, блоговете е супер важно з него.

Обикновено става чрез публикуване на други сайтове, онлайн магазин, форуми, гост блоговете, социалните медии или просто писане на фантастично съдържание за други сайтове, изграждане на вашата „марка“ в интернет. Блогърите и читателите ще търсят конкретна марка или стил.

Търсене в сайтове за предлагане и наемане на подобни услуги

Кандидатствайте за блог работни места и подгответе свое портфолио. В него е добре да има примерни произведения на по-стари публикации в блога. Следващото нещо, което трябва да представите, вместо CV за работа е списък на вашите браузъри на блогове, сайтове, които ви наемат.

Само още едно нещо: следвайте внимателно инструкциите и представете само една трета от работата си до момента. Не забравяйте и да запазвате конфиденциалност, когато това се налага.

С две думи, правенето на блоговете професионално, изисква много добро сео оптимизация и упорита работа и да си го кажем е трудно. Той също изисква време, търпение и означава да имате „дебела кожа“. Ако мислите, че искате да пробвате, давайте смело напред. Но не забравяйте, че ангажиментите идва заедно с длъжностната характеристика.

Scroll to Top